Ljusdesign

Ljusdesign Stockholm

Vår bredd är er trygghet

Rätt belysning på rätt plats

 

När det kommer till belysning, så gäller det att tänka på vad det är för något man ska belysa.

Är det ett kontor, ett kök, en trädgård, ett vardagsum, badrum eller kanske en butik.

All dessa ställen kräver olika typer av belysning, dels för att det ska se bra ut men också för att man ska kunna utföra det som är tänkt i just det utrymmet.

Kontorsbelysning

Vi hjälper er att ta fram rätt typ av belysning till rätt typ av ändamål, oavsett om det gäller belysning för öppna kontorslandskap, enskilda kontor eller konferensrum.

Det är viktigt att er kontorsbelysning är både ljusstark och kostnadseffektiv.

Eftersom alla kontorslandskap ser olika ut kommer vi gärna ut till er för att få en bättre uppfattning av vad det är just ni behöver och därmed också kunna visa er vilka stora besparingar det ligger i att byta ut eller uppgradera sin befintliga kontorsbelysning, dels i reda pengar men även i piggare och gladare medarbetare.

Bra arbetsljus hjälper till att avlasta ögonen ocn gör att man allmänt känner sig piggare.

När det kommer till kontorsbelysning så vill man också att den ska vara så energieffektivt som möjligt, det är här besparingarna kommer in.

Då det oftast handlar om en ganska stor mängd belysningsarmaturer som ska stå och lysa, kan man dels använda sig av LED-belysning men också mer moderna lysrörsarmaturer vilket kan hjälpa till att dra ner elkostnaderna avsevärt.

Man kan också använda sig av belysning som känner av när någon är i rummet och dimrar ner eller släcker helt efter ett tag om ingen längre är där.  Detta är också något som gör att ett företag kan spara enorma pengar, mot att ha belysning stå och lysa hela natten bara för att man inte tänker på att släcka efter sig. Den här typen av lösningar går att implementera på all typ av belysning, även LED.

Ljussättning i hemmet

Vi finns här och kan hjäpa er oavsett om ni är precis i uppstarten till att bygga ert nya drömhus eller renovera er befintliga bostad.

Oavsett om det gäller nyproduktion eller renovering, så ser vi gärna att du i ett så tidigt skede som möjligt tar kontakt med oss så att vi kan hjälpa er med planeringen.

På så sätt säkerställer vi att bygget kan fortlöpa så smidigt som möjligt och bästa möjliga resultat kan uppnås.

Trädgårdsbelysning

Trädgårdsbelysning har kommit att bli väldigt populärt på senare tid. Det beror dels på att produktutbudet har breddats rejält i och med att LED-lamporna hela tiden fortsätter att utvecklas, men framförallt för att der ger en sådan enorm effekt. Inte bara till trädgården, utan hela huset får sig ett rejält lyft.

Oavsett om ni vi ha belysning på muren, uppfarten, i tralldäcket, buskarna eller lysa upp ett träd, så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen där effektfullhet och trivsel båda spelar en viktig roll.

Butiksbelysning

I en butik handlar det ofta om att man vill belysa produkter av alla dess olika slag. Det kan till exempel vara kläder, inredningsartiklar eller matvaror.

När det kommer till just butiksbelysning så handlar det mycket om att ta fram dom rätta färgerna i det man vill belysa och visa upp. Du vill verkligen att frukten ska se fräsch ut och att kläderna ska visas upp med sina rätta färger.

Skulle du använda dig av fel typ av belysning så kan det få produkterna eller maten att se både fel och osmakligt ut och det kan i sin tur leda till sämre försäljning.

Vi ser till att låta ljuset leda och uppmuntra era kunderna till köp.

kunder

Några av våra kunder

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan och se vad vi kan göra för att lysa upp just ert hem eller företag.

8 + 11 =